Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Πλατανιά (17:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), στη ρεβάνς της νίκης (2-1) του ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Φάμπρι ζήτησε από τους παίκτες του να σκοράρουν απέναντι στους Κρητικούς και να μην κοιτάξουν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

«Δεν πάμε για να κρατήσουμε το “μηδέν”. Πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στα στημένα. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του είναι οι δύο επιθετικοί του (σ.σ.: ο Φάμπρι έδειξε τον Αναστασάκο και τον Ναζλίδη)», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι ευκαιρία, για μας να πάρουμε την πρόκριση και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Σπυρόπουλος.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Σο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαυρίας, Ζέκα και Σισοκό. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ.

Πηγή: sport-fm.gr