Την… αλλεργία του στη δεύτερη θέση αποκαλύπτει ο Μάικ Μπατίστ, με τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος πάουερ-φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδος, Μάικ Μπατίστ, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». Ας δούμε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης…

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό έχοντας διαθέσιμη μια τεράστια σχετική πρόταση: «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Και δεν το λέω αυτό ως έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους μας. Απλά δεν θα ήθελα να πάω σε μια ομάδα που τερματίζει συνέχεια δεύτερη. Όταν αυτά τα χρόνια έχεις μάθει να κερδίζεις, δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Όταν όλα αυτά τα χρόνια όλοι έχουμε μάθει να διασκεδάζουμε τις νίκες μας, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε».

Για το πώς θα αισθανθεί αντικρίζοντας τον Σπανούλη να μπαίνει στο ΟΑΚΑ με την ερυθρόλευκη φανέλα: «Σίγουρα είναι περίεργο το συναίσθημα να περιμένεις τον Σπανούλη στο ΟΑΚΑ με τα κόκκινα. Πριν έρθουμε στο Ζλάτιμπορ ήταν κάποιες εφημερίδες που τον είχαν με κόκκινα. Όταν το είδα ανοιγόκλεισα τα μάτια μου, για να βεβαιωθώ ότι βλέπω καλά. Θα είναι περίεργα. Σέβομαι την απόφαση που πήρε, αλλά όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού θα παίξει δυνατά για την ομάδα του και το ίδιο θα κάνω και εγώ».

Για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να ξέρω πόσα χρόνια θα παίξω ακόμα. Ένα είναι το σίγουρο, ότι δεν μπορώ να παίζω μπάσκετ για πάντα. Όταν φτάσω στα 35 μου θα κάτσω ήρεμα, θα σκεφτώ, θα δω τις επιλογές μου και θα αποφασίσω τι θα κάνω από κει και πέρα. Τώρα είμαι σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο ζωής».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Αυτό που κάνει ο Τεόντοσιτς είναι έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο. Ένας παίκτης με τις δυνατότητές του, ένας πολύ καλός αθλητής, που έχει βγει καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη δεν έχει ανάγκη να κάνει αυτά τα πράγματα. Είναι τεράστια διαφορά του να παίζεις δυνατά από το να παίζεις “βρόμικα”. Το να χρησιμοποιείς τα χέρια σου μέσα στο παιχνίδι είναι λογικό, αλλά το να χτυπάς τον αντίπαλό σου στα α… του, αυτό είναι έλλειψη σεβασμού».

Πηγή: gazzetta.gr