Να κοιτάξουν την δουλειά τους και να μην σκέφτονται τις «μαύρες λίστες» που δημοσιεύονται στα Μέσα, προέτρεψε ο Ρότσα τους ποδοσφαιριστές του για να τους κρατήσει συγκεντρωμένους ενόψει Προοδευτικής.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν βλέπουν και με πολύ καλό μάτι τα όσα λέγονται, ειδικά από την στιγμή που είναι απλήρωτοι και όπως είναι φυσικό, το κεντρικό θέμα συζήτησης στην Παιανία, ήταν οι απομακρύνσεις που μαθεύτηκαν από τα πρωτοσέλιδα!

Ο Ρότσα το αντιλήφθηκε και κατάλαβε πως έπρεπε να μιλήσει για το θέμα, ούτως ώστε να τους εξηγήσει κάποια πράγματα και να τους κρατήσει συγκεντρωμένους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

«Μην ακούτε για μαύρες λίστες. Μην ακούτε τι γράφεται και λέγεται αλλά να κοιτάτε την δουλειά σας. Αυτό έχει σημασία να κάνουμε σαν ομάδα, αυτό θα μας βοηθήσει, πιστέψτε με», είπε ο Ρότσα που στις δοκιμές που έκανε χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες από τους νέους μια και το 4-0, αφήνει τα περιθώρια για δοκιμές στον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.