Έξι παίκτες βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και θα κληθούν να μιλήσουν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αναφορικά με τα συμβόλαια τους.

Τώρα, πόσοι από αυτούς θα φύγουν, σε πόσους θα γίνει μείωση και τι θα γίνει εν τέλει με όλους τους, κανείς δεν είναι σίγουρος, όμως τα δεδομένα και οι παίχτες που «κινδυνεύουν» είναι οι εξής.

Αρχικά, οι Λουκάς Βύντρα και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι οι πρώτοι που θα μιλήσουν με τον πρόεδρο, ο οποίος φέρεται να είναι απογοητευμένος με την απόδοσή τους(!). Η απομάκρυνση με οποιοδήποτε τρόπο είναι το ζητούμενο για αυτούς τους δύο που φαίνεται να πληρώνουν –αδίκως- τα σπασμένα. Μετά από τους δύο Έλληνες διεθνείς, σειρά θα πάρουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίζονται και τόσο.

Και οι πληροφορίες θέλουν αυτοί να είναι επιπλέον τέσσερις.

Α) Ο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός δεν έχει πείσει κανέναν και αμείβεται περισσότερα από πολλούς στην ομάδα.

Β) Ο Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος είναι τραυματίας τα 3/4 της χρονιάς, «τσαμπουκαλεύεται» και γκρινιάζει μονίμως για τα χρωστούμενα και έχει πολύ βαρύ συμβόλαιο, το οποίο γίνεται ακόμη πιο δυσβάσταχτο από την στιγμή που δεν αγωνίζεται.

Γ) Ο Σπυρόπουλος.
Ο ακραίος αμυντικός του «τριφυλλιού» η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι μονίμως βασικός, κάνει και μία καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Απλά, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και πως ο κύκλος του έκλεισε.

Δ) Ο Λέτο. Ο Αργεντινός θα είναι σε κατάσταση να προσφέρει τις υπηρεσίες του από την επόμενη χρονιά, όμως θα είναι και η τελευταία του (λήγει το συμβόλαιο του) και θα μπορεί να φύγει ως ελεύθερος και να διαπραγματευτεί από τον Γενάρη. Και στον Παναθηναϊκό, σκέφτονται πως αν του δίνουν είναι ιδιαίτερα «βαρύ» να πληρώνουν έναν ποδοσφαιριστή δύο χρόνια που δεν αγωνίζεται και να τον χάσουν ως ελεύθερο αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν τους επιτρέπουν να μπορούν να τον κρατήσουν. Επίσης, η άρνηση του Λέτο να υπογράψει μείωση στο συμβόλαιο του και αναπροσαρμογή στην ομάδα που τον στηρίζει σε ένα τόσο σκληρό τραυματισμό, απογοήτευσε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Στο στόχαστρο ορισμένων έχει μπει και ο Κουίνσι, που προς το παρόν φαίνεται να κρατάει την θέση του και το συμβόλαιο του αν και κανείς δεν είναι σίγουρος με τις ραγδαίες εξελίξεις που έφερε μια ήττα (;) στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Sport-fm.gr