Σε… διαζύγιο οδηγούνται η Λάτσιο και ο Μάουρο Ζάρατε, όπως προκύπτει από πληροφορίες που δημοσιεύει η «Gazzetta dello sport». Ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ενώ είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ της ομάδας.

Ο  πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο δεν θα είχε πρόβλημα να… απαλλαγεί από την παρουσία του, αρκεί να ικανοποιούταν οικονομικά.

Επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι από το δανεισμό του στην Ίντερ και αμέσως δήλωσε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Λάτσιο για πολλά χρόνια. Αν και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά με σκοπό να γίνει ξανά ο ηγέτης της ομάδας, ο Μάουρο Ζάρατε, πριν περάσουν τρεις μήνες από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, είναι με το ένα… πόδι εκτός ομάδας. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν πείσει τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς και το… διαζύγιο μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Η Τζένοα και η Παλέρμο επιθυμούν να τον αποκτήσουν, πιστεύοντας πως θα μπορούσε να λύσει κάποια από τα προβλήματά τους. Ο Ζάρατε, ωστόσο, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Η Μάλαγα θα τον υποδεχόταν με ενθουσιασμό, αλλά μόνο με τη μορφή δανεισμού. Λύση που δεν ικανοποιεί τη διοίκηση της Λάτσιο, που θα προτιμούσε να πουλήσει οριστικά τον παίκτη.

Μέχρι τώρα οι μόνες ομάδες που δείχνουν πρόθυμες να καταβάλουν τα 5-6 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο Κλαούντιο Λοτίτο, είναι η Σπαρτάκ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Προορισμοί που δεν έγινε γνωστό αν βρίσκονται μέσα στις προτιμήσεις του Ζάρατε.

Αυτό που μοιάζει, πάντως, βέβαιο είναι πως τον Ιανουάριο ο Ζάρατε θα αλλάξει φανέλα και θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Ρώμης.

Πηγή: sport-fm.gr