Τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνεχίσει και ετοιμάζει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται και έκανε ορισμένες δοκιμές αναφορικά με το βασικό σχήμα. Δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ο Χριστοδουλόπουλος.

Το ευχάριστο για τον Ρότσα ήταν που επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι διεθνείς Λουκάς Βύντρα, Ορέστης Καρνέζης και Νίκος Σπυρόπουλος ενώ ο Λάζαρος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό λαγονοψοΐτη (προσαγωγοί) και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική ενώ σε θεραπεία υπεβλήθησαν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο.

Εν τω μεταξύ, στα εκδοτήρια θα είναι διαθέσιμα από την Κυριακή τα εισιτήρια για τον αγώνα του Europa League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μάριμπορ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22/11) στο ΟΑΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10 ευρώ έως 30 ευρώ. Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Πηγή: sport-fm.gr