Με λιγοστούς από τους -θεωρητικά- βασικούς παίκτες δούλεψε για ακόμη μια φορά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος που προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, είδε 12 ποδοσφαιριστές του να απουσιάζουν.

Είτε για υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους, είτε επειδή είναι τραυματίες… Στα αξιοσημείωτα; Ο Σο προπονήθηκε και πάλι χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις!

Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα. Με τους «μεγάλους» γυμνάστηκαν και οι πιτσιρικάδες Δώνης, Μαρινάκης που… γνωρίζουν τα κατατόπια και χρειάζονταν για να συμπληρωθεί η ομάδα για το διπλό.

Απόντες ήταν οι Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ και Χουχούμης που προπονήθηκαν ατομικά αφού δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις τους, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μπουμσόνγκ. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Κουίνσι που έδειχνε κουρασμένος τα τελευταία παιχνίδια.

Επίσης, οι Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος λόγω συμμετοχής τους στην Εθνική Ανδρών απουσίασαν όπως και ο Καπίνο που ενσωματώθηκε στην Εθνική Νέων αλλά και ο Μπαρμπαρούσης που έχει παιχνίδι με την Νέα Ζηλανδία.

Πηγή: sport-fm.gr