Από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του στην Ίντερ ο Μπέπε Μαρότα, που θα έχει το πόστο του υπεύθυνου για το ποδοσφαιρικό τμήμα των «νερατζούρι», ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον σύλλογο.

Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά πλέον μια νέα σελίδα στους Λομβαρδούς, οι οποίοι ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες με τον έμπειρο ποδοσφαιράνθρωπο σε καίριο πόστο. Παράλληλα, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα υπάρξουν και αρκετές ανακατατάξεις σε άλλες θέσεις, με αυτήν του προπονητή να είναι στις πιθανές.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν κατάφερε να δώσει την πρόκριση στην Ίντερ στους «16» του Champions League και από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι είναι αρκετά πιθανό να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί, σύμφωνα με την έντονη αυτή φημολογία, είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Ο πρώην τεχνικός των Τσέλσι και Γιουβέντους διατηρεί αρκετά καλές σχέσεις με τον Μαρότα, από την περίοδο που συνυπήρχαν στους «μπιανκονέρι». Μάλιστα, πανηγύρισαν μαζί και τρία πρωταθλήματα Ιταλίας, ενώ ήταν από τα βασικά «γρανάζια» της κυριαρχίας του συλλόγου από το Πιεμόντε στο κάλτσιο.