Η… φόρμουλα επανένταξης των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τραυματισμό είναι δεδομένη στο μυαλό του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προτιμά την σταδιακή επιστροφή των αθλητών και το ίδιο θα εφαρμόσει και με τον Χριστοδουλόπουλο, που παρά το γεγονός πως την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και χωρίς να τον ενδιαφέρει που ο Μακεδόνας επιθετικός διανύει περίοδο φόρμας, δεν θα χρησιμοποιηθεί στο Κυριακάτικο ματς εναντίον του Άρη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα τον προφυλάξει και για ακόμη έναν λόγο.

Για να τον έχει εντελώς έτοιμο και ξεκούραστο για τα δύσκολα ματς με Λάτσιο (Πέμπτη 25/10) και ΟΦΗ αμέσως μετά από αυτό με τους Θεσσαλονικιούς. Από εκεί και πέρα, ο Κουίνσι ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε την Τετάρτη. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία αλλά αν δεν τα καταφέρει ούτε την Πέμπτη, ενδεχομένως να είναι στην αποστολή, αλλά να μην ξεκινήσει και να χρησιμοποιηθεί εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πίντο. Ο οποίος μπορεί να έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα την Τετάρτη, αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεδομένου πως υπάρχει ο Βελάσκες και έχει επιστρέψει και ο Μπουμσόνγκ και με τον Τριανταφυλλόπουλο να καραδοκεί, ίσως να προφυλαχτεί. Τέλος, οι Μπουμσόνγκ, Λαγός, Μαυρίας και Φουρλάνος υποβλήθηκαν σε περιοδική δύναμη μέτρησης στο γυμναστήριο για να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκονται, ενώ ο Βύντρα έκανε θεραπεία και δεν υπολογίζεται για τα επόμενα τρία παιχνίδια σίγουρα, λόγω του τραυματισμού του στην προπόνηση της Εθνικής (θλάση).

Με αυτά τα δεδομένα, η πιθανότερη ενδεκάδα είναι οι Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά, οι Βιτόλο, Ζέκα αμυντικοί μέσοι και τριάδα μπροστά τους πιθανότατα Σισοκό, Μαυρίας, Κουίνσι (Φορναρόλι), πίσω από τον Τοτσέ.

Πηγή: sport-fm.gr