Έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα δήλωσε ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην Γουέλιγκτον Φοίνιξ (6/10).

Ο 37χρονος επιθετικός τόνισε πως βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να δουλεύει ώστε να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Ακόμη, ο πρώην άσος της Γιουβέντους αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που θα έχει η Σίδνεϊ στη διεκδίκηση του τίτλου.

«Πρέπει να πάρω λίγο χρόνο με την ομάδα, αλλά η φυσική μου κατάσταση είναι καλή. Είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι και θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Τα 70 λεπτά που αγωνίστηκα ήταν πολύ καλό και για μένα και για την ομάδα», δήλωσε ο 37χρονος επιθετικός για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως η διεκδίκηση του τίτλου δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση:

«Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Παίζουμε μόνο για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν είμαι εδώ απλά για να αγωνίζομαι, αλλά για να παίζω για τις νίκες».

Πηγή: sport-fm.gr