Στενοχωρημένος που δεν θα συνεργαστεί τελικά με την ΑΕΚ, την πρόταση της οποίας ο ίδιος απέρριψε, δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε πως τα είχε βρει σε όλα με την «Ένωση», ωστόσο τόνισε πως ο τρόπος που σκέφτεται τον εμπόδισε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Εξάλλου τον τρόπο αυτό επικαλέστηκε για να διαψεύσει και το ότι περιμένει τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν απαντάω εγώ, απαντάει… άλλος».


Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστασιάδης στο «novasports»

Για το πώς νιώθει μετά την απόφασή του: «Δεν αισθάνομαι και πολύ καλά. Ήθελα να δουλέψω στην ΑΕΚ γιατί τα είχαμε βρει σε όλα με τη διοίκηση, αλλά ξέρετε πως ενεργώ. Δεν είναι νέο αυτό. Πάντα έτσι ενεργούσα. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά. Μετά από την αποδοχή του κόσμου, απ’ όλα τα μηνύματα που έλαβα, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος.

Κάθομαι σ’ αναμμένα κάρβουνα γιατί ήθελα να δουλέψω. Είχα άλλες δύο προτάσεις εδώ και λίγο καιρό, αλλά τις απέρριψα. Την πρώτη απ’ την Ξάνθη, λόγω λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη δεύτερη απ’ την Βέροια για τον ίδιο λόγο που απορρίπτω την πρόταση της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή να σε θέλει η ΑΕΚ».

Για τη φημολογία ότι περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Τι είναι αυτά; Εγώ δε λειτουργώ έτσι. Δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται. Αυτά είναι εκ του πονηρού. Αφού ξέρετε ότι δεν απαντάω εγώ, απαντάει… άλλος. Οποιαδήποτε ομάδα κι αν με πάρει τηλέφωνο το ίδιο θα κάνω. Τις τελευταίες 20 μέρες με έναν μήνα έγινε το ίδιο και με τη Βέροια. Μην κοιτάτε που δε βγήκε προς το έξω τόσο πολύ. Με τον Γιώργο Αρβανιτίδη είμαστε φίλοι, αλλά του εξήγησα. Έτσι είμαι… Κι απ’ την Μπαρτσελόνα να με πάρουν το ίδιο θα πράξω. Και στον ΠΑΟΚ που πήγα και στον Παναθηναϊκό το ίδιο έκανα».

Για το μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους της ΑΕΚ:
«Να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της σήμερα κιόλας. Δεν περίμενα ποτέ τέτοια αποδοχή και τους ευχαριστώ για όλα. Είμαι στεναχωρημένος που έγιναν έτσι τα πράγματα».

Πηγή: Sport-fm.gr