Απολογητικός απέναντι στους οπαδούς εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Ματσίνι, ύστερα από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ από την Άστον Βίλα.

Οι «χωριάτες» νίκησαν με σκορ 4-2 τους πρωταθλητές Αγγλίας πραγματοποιώντας την μεγάλη έκπληξη στο τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των «πολιτών» ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος για το αποτέλεσμα αλλά δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την ανωτερότητα των αντιπάλων:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τους παίκτες μου, για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Δε θέλαμε να μείνουμε έξω από τόσο νωρίς, ήταν ένας από τους στόχους που θέλαμε να κατακτήσουμε», παραδέχτηκε ο Μαντσίνι.
«Δεν παίξαμε καλά, η Άστον Βίλα ήταν καλύτερη από εμάς και άξιζε να κερδίζει», κατέληξε με ειλικρίνεια ο Ιταλός τεχνικός.

Τελείως αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στο αντίπαλο στρατόπεδο με τον Πολ Λάμπερτ να είναι απόλυτα ευχαριστημένος για την πρόκριση:

«Νομίζω ότι τελευταία παίζουμε πολύ καλά, αν και το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Σαουθάμπτον ήταν μάλλον κακό. Μια νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι είναι τεράστιο αποτέλεσμα για εμάς, ανεξάρτητα για ποια διοργάνωση παίζουμε».

Πηγή: sport-fm.gr