Την ανάγκη να σημειώσουν μια σειρά από πετυχημένα αποτελέσματα για να ανεβεί το ηθικό τους, σημείωσε ο Ντιέγκο Μιλίτο, αναφερόμενος στους στόχους της Ίντερ. Ο επιθετικός των «νερατζούρι» μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής και παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η χρονιά, αν και θεωρείται μεταβατική, μπορεί να επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την Ίντερ.

Μετά από ένα καλοκαίρι με πολλές αποχωρήσεις, με προσθήκες που δεν προκάλεσαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έχοντας έναν νέο προπονητή, η Ίντερ ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για το Καμπιονάτο. Τα αποτελέσματα μπέρδεψαν πολλούς, αφού παρουσίασαν μια ομάδα ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο.

Αυτή η αγωνιστική αστάθεια είναι φυσιολογική για τον Ντιέγκο Μιλίτο, που μίλησε στο Αργεντίνικο «Radio 9» και τόνισε την ανάγκη να δοθεί πίστωση χρόνου στην ομάδα του. «Είναι λογικό να παίζουμε τη μία υπέροχα και να νικάμε και την άλλη να είμαστε κακοί και να χάνουμε. Η ομάδα είναι καινούργια, ήρθαν πολλοί παίκτες, ο προπονητής είναι νέος. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Δώστε μας χρόνο να αποδείξουμε την αξία μας. Όμως εγώ είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα χτίζεται σωστά και αν πετύχουμε μερικές σερί νίκες, θα ανέβει η ψυχολογία μας και θα πιστέψουμε περισσότερο στις δυνάμεις μας. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μιλίτο.

Πηγή: sport-fm.gr