Σίγουρος ότι η Εθνική ποδοσφαίρου έχει τις δυνατότητες αλλά και τις ικανότητες να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 δήλωσε ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός υπογράμμισε ότι μόνο στο γήπεδο μπορεί η Εθνική να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο και πως εάν αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο βάσει των δυνατοτήτων της, τότε, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια προκριματική φάση και κανείς δεν θα μας χαριστεί. Εχουμε τον τίτλο του φαβορί αλλά αυτά τα πράγματα αποδεικνύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε στο Goal ο Σπυρόπουλος ο οποίος σχολίασε για την ισοπαλία της Σλοβακίας με τη Λιθουανία… «Είναι θετικό το γεγονός πως δεν κέρδισαν οι Σλοβάκοι. Πάντως εμάς δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά τι κάνουμε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», τόνισε.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Αφιερώνω αυτό το γκολ στην οικογένειά μου. Μακάρι να σημειώνω γκολ σε κάθε πρεμιέρα και στο τέλος η ομάδα να προκρίνεται», είπε για το γκολ που πέτυχε και κατέληξε…

«Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας και τώρα θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία για να πετύχουμε το 2Χ2 που ήταν και ο αρχικός μας στόχος».

Πηγή: sport-fm