Η ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Champions League και να καλείται κόντρα στη Βίντι να υπερασπιστεί το 1-2 στην Ουγγαρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποί της δεν ασχολούνται και με άλλα θέματα, όπως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Έκι Πόνσε έδειξε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί από την Ένωση επέμεναν ότι δεν θα κινηθούν για φορ, αλλά η ενίσχυση σε μεσαία γραμμή και εξτρέμ είναι επιβεβλημένη, ενόψει και της νέας γεμάτης σεζόν.

Στη δεύτερη θέση υπάρχει το όνομα του Λουτσιάνο Νάσρινγκ, όπου ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Σοσόνι για την αγορά του. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» η συμφωνία και με τον ίδιο τον παίκτη, παρότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση, αν όχι αύριο.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή Ολλανδό. Όμως, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως τελικά ο παίκτης θα πει το «ναι» και το θέμα θα κλείσει θετικά μέσα στο επόμενο 48ώρο. Δηλαδή, αύριο οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ελλάδας ίσως δουν μέσα σε λίγες ώρες και πρόκριση και ηχηρή μεταγραφή…