Μετά την ασφαλιστική ενημερότητα για την ΑΕΚ, ήρθε και η ώρα για την εγγυητική. Αυτή, εξασφαλίστηκε με προσωπικό «μαραθώνιο» του Ανδρέα Δημητρέλου και πλέον η Ένωση είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα απαραίτητα έγγραφα την Παρασκευή στην ΕΕΑ.

Το προσωπικό «στοίχημα» του προέδρου της «Ένωσης» ώστε να καταφέρει να κλείσει τα δύο «μέτωπα» για την ομάδα του είχε το απόγευμα της Πέμπτης ευτυχή κατάληξη.

Από τις 13:00  χθες το μεσημέρι ο κ. Δημητρέλος βρισκόταν στην τράπεζα ώστε να εξασφαλίσει την εγγυητική ενημερότητα της ΑΕΚ. Μπορεί η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να μην έχει πάρει ακόμα την φορολογική ενημερότητα, ωστόσο οι προσωπικές επαφές και εγγυήσεις που έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, έπεισαν την τράπεζα και μετά από περίπου 8 ώρες ο στόχος επετεύχθη.

Από την πλευρά της η τράπεζα έδειξε πολύ καλή θέληση, καθώς παρά το γεγονός ότι στις 19:00 έκλεινε, παρέμεινε ανοιχτή μόνο και μόνο για το θέμα της ΑΕΚ και λόγω της πίεσης ότι αύριο πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΕΑ.

Ο… σκόπελος όμως της ενημερότητας δεν έχει ακόμη τελειώσει. Και αυτό γιατί η φορολογική ενημερότητα χρειάζεται να παρθεί μέσω υπουργικής απόφασης, όμως τα μηνύματα πλέον είναι άκρως θετικά.

Πηγή: Sport-fm.gr