Πλήρη ενημέρωση για την πορεία της προετοιμασίας παρείχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς στη συνάντηση που είχαν σήμερα. Ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του διευθύνοντα συμβούλου και του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ για την πρόοδο που παρουσιάζει το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού.

Ειδήσεις για τα μεταγραφικά δεν υπήρξαν ή έστω δεν βγήκαν προς τα έξω. Αυτό που διέρρευσε είναι πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιθυμεί την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός χαφ, δίχως όμως να υπάρχει μεγάλη βιασύνη για να «κλείσουν» οι συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο Άλαν Ρουίς και ο Πατρίσιο Ροντρίγκες της Χιμνάσια Λα Πλάτα και της Ιντεπεντιέντε παραμένουν δύο περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που αρέσουν, ενώ ψηλά στη λίστα παραμένει ο Λεάντρο Γκρέκο, παρότι υπάρχει.. επικίνδυνη στασιμότητα.

Επίσης οι περισσότερες αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ θα ληφθούν πιθανότατα μετά τα φιλικά στην Πορτογαλία, πιθανώς και μετά την μίνι προετοιμασία που ίσως γίνει στην Ολλανδία στις αρχές Αυγούστου.

Πηγή: sport-fm.gr