Η μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν απασχολεί, όχι μόνο τους οπαδούς της Μίλαν, αλλά και όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γενικότερα. Ένας από αυτούς που σχολίασαν τη μετακόμιση των δύο άσων στο Παρίσι, ήταν ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι.

Η Μίλαν αποδυναμώνεται από την πώληση του «Ίμπρα» και του Σίλβα και αυτό θα έπρεπε να ευχαριστεί τους αντιπάλους της. Ο Φραντσέσκο Τότι θεωρεί πως η απόσταση της Ρόμα από τους «ροσονέρι» μειώνεται, ωστόσο δεν είναι ενθουσιασμένος με την αποχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Μιλώντας στα μικρόφωνα του «Sport Mediaset», ο αρχηγός της Ρόμα τόνισε πως η απώλεια αυτή κάνει τη Μίλαν λιγότερο ισχυρή. «Η απόσταση μεταξύ μας μειώνεται, μετά από αυτή την εξέλιξη. Η Μίλαν χάνει δύο ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης.» Αυτό, όμως, δεν τον ικανοποιεί. «Το κακό είναι πως το ιταλικό πρωτάθλημα γίνεται φτωχότερο και αυτό μας επηρεάζει όλους», είπε με νόημα.

Ποια είναι η άποψή του για αυτά τα χρήματα που δίνονται από τους Γάλλους; «Δεν μου αρέσει που κάποιος τύπος διαθέτει τόσα χρήματα και κάνει ότι θέλει», απαντά. «Διαταράσσεται η ισορροπία της αγοράς με αυτόν τον τρόπο και αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο», προσθέτει, αφήνοντας να εννοηθεί πως η κατάσταση τον δυσαρεστεί πολύ.

Πηγή: Sport-fm.gr