Με τη «Τζοκόντα» παρομοίασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο μάνατζερ του Μίνο Ράιολα, μιλώντας σε Σουηδούς δημοσιογράφους. Ο γνωστός ατζέντης έκανε αυτή την παρομοίωση στο παρασκήνιο των συνομιλιών του με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, σχετικά με το συμβόλαιο του πελάτη του.

Η πίεση της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπιασε τόπο και η διοίκηση της Μίλαν έκανε αποδεκτή την προσφορά των Γάλλων. Η μεταγραφή του «Ίμπρα» θεωρείται τελειωμένη, αν και ακόμα υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και αφορούν το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σουηδός.

Ο μάνατζερ του Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ράιολα, βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Παρί. Απαιτεί περισσότερα χρήματα για τον πελάτη του, από αυτά που εισέπραττε στη Μίλαν.

Αυτό έδωσε το δικαίωμα σε Σουηδούς δημοσιογράφους να κατηγορήσουν τον Ιμπραΐμοβιτς για απληστία. Ο Ράιολα είχε έτοιμη την απάντηση. «Αυτά είναι βλακείες! Ο Ζλάταν είναι σαν ένα έργο τέχνης. Είναι σαν τη Τζοκόντα! Όπως ο κόσμος κάθεται αποσβολωμένος και κοιτάζει τον πίνακα, έτσι κοιτάζουν σαν χαζές πολλές ομάδες τον Ζλάταν. Εκτός από την Παρί και την Μάντσεστερ Σίτι, που μπορούν να ονειρευτούν ένα τέτοιο πίνακα. Και τώρα είναι η Παρί που μπορεί να ζήσει αυτό το όνειρο.»

Όσο για το ποσό που ξοδεύτηκε, ο Ράιολα παραδέχεται πως «είναι πράγματι πολλά τα χρήματα, αλλά αυτοί είναι οι νόμοι της αγοράς.» Για να προσθέσει, σχεδόν κυνικά. «Από τη στιγμή που η Παρί μπορεί να πληρώσει, μπορεί και να απολαύσει.»

Πηγή: Sport-fm.gr