Τον Μπρούνο Άλβες θεωρεί ιδανική περίπτωση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού εφόσον δεν τελειώσει θετικά η προσπάθεια ανανέωσης συμβολαίου με τον Μέλμπεργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής των ερυθρολεύκων θα ήθελε τον κεντρικό αμυντικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Η αξία του παίκτη είναι –φυσικά- αδιαμφισβήτητη… Αντίστοιχα μεγάλη όμως είναι η αμοιβή του. Περίπου 2,3 εκατ. το χρόνο έχει λαμβάνειν από τη ρωσική ομάδα ο Άλβες, κάτι που αποτελεί και ένα τεράστιο «αγκάθι».

Στον Ολυμπιακό έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην άσου της Πόρτο και της ΑΕΚ αλλά έχουν διαπιστώσει ότι η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα. Στα «θετικά» συγκαταλέγεται η επιθυμία του Πορτογάλου να αποχωρήσει από τη Ρωσία και καθώς θέλει να αγωνιστεί σε μια άλλη χώρα, πιο ζεστή. Η παρουσία του Ζαρντίμ στον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί ένα ακόμη σημείο υπέρ των ερυθρολεύκων.

Τα παραπάνω στοιχεία όμως δεν μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού καθώς δεν φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του.

Πηγή: sport-fm.gr