Την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς σκέφτονται σοβαρά οι διοικούντες την Λιλ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας οι οποίοι έχουν αρχίσει να αναζητούν παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι σκάουτερ της Λιλ έχουν συμπεριλάβει την περίπτωση του Βέλγου άσου των ερυθρολεύκων ανάμεσα σε μια λίστα παικτών και όπως αναφέρουν έχουν ήδη προσεγγίσει τον Μιραλάς για να μάθουν εάν θα του άρεσε το ενδεχόμενο επιστροφής στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Απάντηση από τον Βέλγο δεν έχουν λάβει καθώς όπως αναφέρουν ο Μιραλάς έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Η Λιλ έχει στο στόχαστρό της τον Μέντες της Χαβρης και τον Γκαμέιρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τον Μιραλάς αναφέρουν ότι προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν έχοντας σκοράρει 20 φορές σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει παίξει και βελτιώνοντας τις επιδόσεις του από την πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα. Στα θετικά της περίπτωσής του συγκαταλέγουν το γεγονός ότι ο Μιραλάς έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα καθώς έχει αγωνιστεί στη Σεντ Ετιέν.

Η Λιλ πρόκειται να διαθέσει ένα μεγάλο -αν όχι όλο- το ποσό της μεταγραφής του Αζαρ για την ενδυνάμωση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν γεγονός που την καθιστά ικανή να προσφέρει χρήματα που θα ικανοποιούν τον Ολυμπιακό, -εάν δεν επιθυμεί να κάνει χρήση της ρήτρας του Μιραλάς- για να τον κάνει δικό της…

Πάντως πρόκειται για άλλο ένα δημοσίευμα που φέρνει τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακό στις… μεταγραφικές σκέψεις ομάδων της Ευρώπης.

Πηγή: sport-fm.gr