Την απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς αν επιθυμεί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση περιμένει ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σερβοέλληνα τεχνικό κατά της χθεσινής ημέρας στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών ανέλυσε το πλάνο του και τους στόχους της ομάδας για την επόμενη σεζόν, όμως ο 64χρονος προπονητής ήταν ενήμερος για όλα τα τεκταινόμενα στον σύλλογο.

Επίσης, οι δύο άνδρες μίλησαν ακόμη και για το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να μην πάρει αδειοδότηση και ο Ατρόμητος να συμμετάσχει εκείνος στα πλέι οφ του Europa League, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα είναι πιο κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης!

«Θέλουμε να διατηρηθεί η ομάδα μέσα στην πεντάδα. Ο,τι άλλο έρθει είναι καλό για όλους. Σε πιστεύουμε. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στον Ατρόμητο», είπε μεταξύ άλλων ο Σπανός στον Μπάγεβιτς.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι, στη διάρκεια της συνεργασίας τους, ακόμη και στο μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Μόλις πάρει την οριστική του απόφαση ο Σερβοέλληνας τεχνικός, τότε θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Αμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Γεωργαμλής και Μπουρουτζίκας.

Πηγή: sport-fm.gr