Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» κατείχε το ίδιο αξίωμα στην εταιρεία «Empire Α.Ε.» και το γεγονός ότι εκείνη δεν κατέβαλε εργατικές εισφορές, είχε ως αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή.

Μετά την παραίτησή του από την προεδρία της ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και από εκείνη της «Empire», διότι ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν δέχθηκε να τον αντικαταστήσει και εκεί.

Η προβληματική λειτουργία της εταιρείας, λοιπόν και το γεγονός ότι επί των ημερών του έχασε ρυθμίσεις για εργατικές εισφορές των υπαλλήλων της (ύψους πάνω από 3 εκατ. ευρώ) έφερε μπελάδες στον Αδαμίδη.

Κι αυτό διότι ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ καταδικάστηκε ερήμην την περασμένη Δευτέρα από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (όπως και οι συνεργάτες του, Κώστας Καπετανάκης και Δημήτρης Καψής) και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή.

Από την πλευρά του Αδαμίδη, πάντως, διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του, με επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ισχύει λόγω του ανασταλτικού χαρακτήρα της ποινής.

Όπως και να ‘χει, ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ (εφόσον παραμένει ακόμα στο αξίωμα του προέδρου της Empire) θα πρέπει πλέον να κινήσει ο ίδιος τις διαδικασίες ρύθμισης της οφειλής.

Πηγή: sport-fm.gr