Ένα από τα ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν είναι και αυτό του τεχνικού διευθυντή. Μέχρι στιγμής είχαν γίνει γνωστά τα ονόματα των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Νίκου Νταμπίζα και Γρηγόρη Γεωργάτου, αλλά εδώ και καιρό φημολογείται πως υπάρχει ένα όνομα-έκπληξη.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κριστιάν Καρεμπέ και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ενήμερος για τις επαφές που γίνονται σχετικά με το συγκεκριμένο πόστο. Στο προσκήνιο έρχεται και η περίπτωση του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος μπαίνει στο «κάδρο» των υποψηφίων.

Ο Γάλλος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι και μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση. Ουσιαστικά, είναι μια «ασφαλής» επιλογή, με ένα «βαρύ» όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει επίσης πως οι αλλαγές δεν θα περιοριστούν μόνο σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή, αλλά και σε άλλα πόστα, με στόχο την πιο εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.