Ιδιαίτερο χαρακτήρισε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο το πρωτάθλημα που πανηγύρισε η Γιουβέντους, ύστερα από το πέρασμα τους στη Serie B, λόγω του Calciopoli.

Ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε πολύ χαρούμενος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμη και αν δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Έζησα αυτή τη σεζόν όσο πιο έντονα μπορούσα και έτσι θα το γιορτάσουμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νίκη, ανεξάρτητα από το αν είσαι πρωταγωνιστής ή όχι.

Η εμπειρία μου με την ομάδα είναι υπέροχη, είμαι πολύ χαρούμενος με τους συμπαίκτες μου, είναι λίγο περίεργο, αλλά τώρα το μόνο που θέλω είναι να χαμογελώ.

Σε λίγες ημέρες έχουμε τον τελικό Κυπέλλου και μετά θα μιλήσουμε για τη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Ντελ Πιέρο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

«Θυμάμαι τα πάντα από τη σεζόν που παίζαμε στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που ήταν υπέροχο για τους υπόλοιπους, ακόμη και αν ήταν μία τραυματική εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο και για μένα, αλλά και για όσους ήμασταν τότε μαζί, αυτός ο τίτλος έχει ιδιαίτερη σημασία», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr