Την πεποίθηση ότι θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012 εξέφρασε ο Μιχάλης Σηφάκης σε δηλώσεις του στη Sportday. O διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες καθώς το συμβόλαιό που έχει με τον Άρη, δηλώνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως δούλεψε αρκετά για να φτάσει και πάλι στο επιθυμητό επίπεδο.

«Επέστρεψα πιο δυνατός από αυτή την ιστορία και αισθάνομαι πλέον ότι είμαι έτοιμος για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις. Μου στοίχισε πολύ η υπόθεση του τραυματισμού, πάνω που είχα πάρει παιχνίδια και είχα βρει τον ρυθμό μου στην Εθνική. Αλλά γύρισα νωρίτερα απ’ ό,τι φανέρωναν οι πρώτες ενδείξεις. Σκεφθείτε ότι καλά καλά δεν μπορούσα να περπατήσω στην αρχή, μόλις χτύπησα. Τώρα πια, όμως, έχω αφήσει πίσω αυτή την περιπέτεια και κοιτάω μπροστά. Αισθάνομαι απόλυτα υγιής. Δούλεψα πολύ για να φτάσω και πάλι στο επιθυμητό επίπεδο», τονίζει ο διεθνής τερματοφύλακας ο οποίος ανέφερε σε ερώτηση για τις πιθανότητες να μπορέσει να βρίσκεται στο προσκλητήριο του Φερνάντο Σάντος για το Euro… «Ναι, θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Ο Σηφάκης –στη συνέχεια- εκφράζει την επιθυμία του να αφήσει τη Σούπερ Λίγκα για να αγωνιστεί σε κάποιο πρωτάθλημα στο εξωτερικό.

«Ναι, θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται όμως να πάω στο Euro με αυτοσκοπό τη μεταγραφή. Θέλω να ξεκαθαρίσει το θέμα μου σε συλλογικό επίπεδο πριν από τη διοργάνωση», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr