Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τα βρει εξωδικαστικά με τον Γενς Βέμερ και αντιμετωπίζει πιο έντονα από ποτέ το φάσμα για αφαίρεση βαθμών. Βεβαίως, για το «τριφύλλι» δεν είναι η μόνη, αλλά φαντάζει η πιο δύσκολη από όλες.

Στον Γερμανό αμυντικό οφείλονται 530 χιλιάδες ευρώ και δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να διευκολύνει τους «πράσινους», εάν δεν διασφαλίσει τα χρήματά του. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να έχει απευθείας επικοινωνία με την ΠΑΕ, αλλά χρησιμοποιεί νομικό εκπρόσωπο.

Επίσης, ο Βέμερ δεν δέχεται ούτε το «ψαλίδι» που του προτείνει ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport», η πρόταση για 200.000 ευρώ μετρητά και τα υπόλοιπα σε δόσεις, με ένα «κούρεμα» 100.000 ευρώ, τον βρήκε αρνητικό. Επιπλέον ο 32χρονος μπακ είναι ο μόνος που ζητά την κατάπτωση του διακανονισμού και όχι απλά την καταβολή της δόσης.

Με τους Σεμπάστιαν Λετο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν φαίνεται ότι υπάρχει… κανάλι εξεύρεσης μιας λύσης, ενώ στο θέμα με τον Στέφανο Κοτσόλη, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο πρώην πορτιέρε τους αντέδρασε έντονα πάνω στον εκνευρισμό του, βλέποντας ότι δεν τον υπολογίζει κανείς. Η λογική λέει πάντως ότι και στη περίπτωση θα βρεθεί άκρη.

Πάντως, το ζήτημα για το «τριφύλλι» είναι πως με όλα αυτά, η άδεια στα τέλη Μαρτίου φαντάζει εξαιρετικά δύσκολα. Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου.