Την πεποίθησή του ότι η έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης θα λειτουργήσει ως πλεονέκτημα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος. Ο αμυντικός της «βασίλισσας» πιστεύει ότι το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα στο επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου.

«Έχουμε ακόμα 90 λεπτά μπροστά μας και μάλιστα στην έδρα μας. Κάτι που είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς», τόνισε ο διεθνής Ισπανός, για να συμπληρώσει, ότι τα πάντα μένουν ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο συμπαίκτης του Ράμος, ο Πέπε, ο οποίος αν και απογοητευμένος από το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά, έχει την αισιοδοξία ότι η Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» θα μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 και να πάρει την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος αμυντικός σε ερώτηση για το κατά πόσο θα επηρεάσει τον επαναληπτικό ημιτελικό το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και είμαστε προετοιμασμένοι».

Πηγή: sport-fm.gr