Στις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε ο ΑΠΟΕΛ από την παρουσία του στο Champions League στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα με 5-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου».

«Νομίζω ότι η πρόκριση είχε κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, θέλαμε σήμερα να κάνουμε καλό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο στο γήπεδο για να προσαρμοστούμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με επτά γκολ αρκετές ευκαιρίες και ικανοποίησε όλους», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πολλά πράγματα εξαρτώνται από τη Ρεάλ. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι και η προσέγγιση του παιχνιδιού και το δέος που προκαλεί η αντίπαλη ομάδα. Χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής στο γήπεδο, γιατί κάθε λάθος μπορείς να το πληρώσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που ικανοποίησε, βάλαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες.

Χάσαμε ένα σκορ με το οποίο δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι είναι βαρύ απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεάλ, το 5-2. Το σκορ στο τέλος δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία όσο η προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Κύπρου κατέληξε λέγοντας: «Δεν ήταν ο στόχος μας να πετύχουμε γκολ στο Μπερναμπέου. Ο στόχος ήταν να παρουσιαστούμε καλοί και ίσως καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Είναι τεράστιες οι εμπειρίες, είναι σπουδαίες για το μέλλον της ομάδας και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές μου».

Πηγή: sport-fm.gr