Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σιένα, περιμένει για αύριο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Η ομάδα πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη», σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Χθες παίξαμε από τη μεριά της τακτικής και της ομαδικότητας όπως ακριβώς θέλαμε. Ήταν ένα παιχνίδι ενέργειας εναντίον της εμπειρίας. Δεχτήκαμε έναν πόντο ανά 3,5 λεπτά, κάτι που αποτελεί μια φοβερή αμυντική επίδοση και η ομάδα έτρεξε στον αιφνιδιασμό και πήρε εύκολους πόντους», τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε ανάλογο ματς. Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύω πως αύριο η ομάδα θα είναι έτοιμη. Μετά το χθεσινό ματς, προέκυψαν τρεις τραυματισμοί. Ο Πρίντεζης έκανε χαλαρά την σημερινή προπόνηση ενώ οι Λο και Ντόρσεϊ έκαναν μόνο θεραπεία και περιμένουμε να δούμε εάν θα τους έχουμε αύριο στη διάθεση μας».

Όσο για την εικόνα που βγάζει στο παρκέ ο Ολυμπιακός τότε και για την δική του δήλωση στην αρχή της σεζόν, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν στο 100% τους τον Μάρτιο, είπε: «Βγήκε τώρα αυτό, είναι εύκολο να πω “ναι” αυτό έλεγα, αλλά δεν είναι έτσι. Εσείς με είχατε ρωτήσει και εγώ απάντησα. Δούλεψε η ομάδα, τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και βγήκε αυτό που θέλαμε. Χθες παίξαμε καλό μπάσκετ, δώσαμε μια καλή παράσταση και μας βοήθησε ο κόσμος σε αυτό. Και με τους τραυματισμούς που έχουμε χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου, να είναι ο έκτος παίκτης μας».

Τέλος, αναφορικά με την εμφάνιση του Λο, τόνισε: «Ο Λο έχει κάνει φοβερή προσπάθεια. Είχε χτυπήσει με τη Γαλατά, μας έλειψε πάρα πολύ στον τελικό που μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν τον είχαμε μαζί μας. Έχει τραυματισμούς, άλλαξε ομάδα και μετά την Παρτιζάν έκανε σπουδαία προσπάθεια αφού είχε μείνει 20 μέρες χωρίς προπόνηση, νομίζω μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Πηγή: Sport-fm.gr