Κάλεσμα στον Νίκο Νοτιά να αναλάβει τις ευθύνες του και στον κόσμο της ΑΕΚ να βοηθήσει με όποιον τρόπο και όσο μπορεί για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο απηύθυνε ο Θωμάς Μαύρος.

«Η ομάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Πάει να αποκλειστεί από την Ευρώπη και να πέσει Β’ Εθνική που είναι το χειρότερο σενάριο για αυτή την ιστορική ομάδα που λέγεται ΑΕΚ», δήλωσε στο «Κανάλι 1» ο θρύλος της «Ένωσης» και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει. Σίγουρα η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων των Ελλήνων όμως η ΑΕΚ δεν πρέπει να δεχθεί αυτό το ταπεινωτικό χτύπημα και να μην αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. O κόσμος είναι η μόνη ελπίδα και πρέπει να βοηθήσει απ’ το υστέρημα του ώστε να βγει η ομάδα απ’ αυτό το αδιέξοδο. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να συζητάμε ποιος φταίει και γιατί. Πρέπει να βρεθούν τώρα τα χρήματα και αυτά του Ιουνίου, ούτως ώστε η ομάδα να προχωρήσει».

Για τις ευθύνες των κρατούντων τις τύχες της ΠΑΕ είπε: «Όποιος μεγαλομέτοχος έχει απομείνει πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ και μετά τον Ιούνιο για να μπορέσει να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους της».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την εμπλοκή του Ντέμη Νικολαΐδη είπε: «Δεν είδα καμία εμπλοκή. Απλώς ένα φίλο του έφερε, ο οποίος δάνεισε 500.000 ευρώ την ΑΕΚ. Αυτό είδα μόνο».

Πηγή: Sport-fm.gr