Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν σήμερα τη Γιουβέντους και τους παίκτες που είτε θα πάνε στο Τορίνο, είτε θα φύγουν από εκεί. Τα πιο «καυτά», πάντως, είναι του Μεσούτ Οζίλ όσον αφορά την πρώτη περίπτωση και του Πάουλο Ντιμπάλα όσον αφορά τη δεύτερη.

Όσον αφορά τον Αργεντινό, ο οποίος πάνω που φάνηκε να βρίσκει τη φόρμα του, τραυματίστηκε, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται. Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του Αργεντινού, για να τονίσει ότι «δεν είναι το κλειδί για το μέλλον μας αυτήν τη στιγμή». Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφέρει ότι «ενδιαφερόμαστε για εκείνον» και ότι «θα επικοινωνήσουμε με τη Γιουβέντους».

Δημοσιεύματα του προηγούμενου μήνα ανέφεραν ότι ο Ντιμπάλα είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την Παρί εκείνο το διάστημα. Προς το παρόν ο Αργεντινός άσος έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ μυϊκό θέμα, το οποίο ίσως τον αφήσει ακόμα και έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Αυτό σημαίνει ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς με την Τότεναμ, για τους «16» του Champions League.

Όσον αφορά τον Γερμανό διεθνή μεσοεπιθετικό, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η «Γηραιά Κυρία» παρακολουθεί από κοντά την προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αποκτήσει και σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στις συζητήσεις των δύο πλευρών, τότε θα κινηθεί αστραπιαία για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, ο 29χρονος άσος δεν θα  ήταν αρνητικός σε μια πιθανή μετακίνηση στους «μπιανκονέρι» τόσο γιατί είναι μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη όσο και για το ότι το μπάτζετ της έχει αυξηθεί και τα χρήματα που δίνει για συμβόλαια είναι πλέον περισσότερα.