Μια ακόμα έκκληση για διοικητική λύση που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να «συνεχίσει να ονειρεύεται» απηύθυνε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα αντιμετώπισε ως οικογένεια μέχρι τώρα τα προβλήματα, αλλά εφόσον δεν λυθούν άμεσα, θα τα βρει μπροστά της.

Έδωσε συγχαρητήρια, δε, στους παίκτες του -τόσο για τη σημερινή πρόκριση απέναντι στην Καλαμάτα (0-1), όσο και για το ότι «έχουν καταφέρει ν’ αλλάξουν την εικόνα της ΑΕΚ».


Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Θεωρώ πως ο θεσμός μας έχει διδάξει πως κατά το παρελθόν έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Οι αντίξοες συνθήκες και ο κάκιστος αγωνιστικός μας δυσκόλεψαν πολύ και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για το γεγονός πως κατάφεραν να νικήσουν και να πάρουν την πρόκριση».

Για τη φάση του πέναλτι που ζήτησε η Καλαμάτα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα πέναλτι. Περισσότερο πέναλτι νομίζω πως είναι η φάση του Μπερνς».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και την πορεία της: «Αν κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση από τότε που ανέλαβα, θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος. Μπορεί η ήττα της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι να χάλασε λίγο την εικόνα, όμως τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια διότι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Αυτή η προσπάθεια, όμως, θα πρέπει να συνεχιστεί και από τον νέο χρόνο, αλλά και να ενταθεί. Θα πρέπει να εργαστούμε με ακόμα μεγαλύτερη μεθοδικότητα. Αυτό, μάλιστα, θα επιδιώξουμε να το κάνουμε από το διάστημα της διακοπής κιόλας, όταν οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν από την άδεια των Χριστουγέννων.

Ακόμα είμαστε στην μέση της σεζόν. Έχουμε ακόμα μπροστά μας ένα δύσβατο μονοπάτι και θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας. Έχω πει πολλές φορές πως δεν μπορούμε να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για τα διοικητικά: «Αν σύντομα δεν βρεθεί μια λύση, το πρόβλημα θα το βρούμε μπροστά μας. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να είμαστε οικογένεια και να προσπαθούμε όλοι μαζί να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Αλλά είναι βέβαιο πως ζητείται λύση και μάλιστα σύντομα, για να μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι θα κάνουμε βήματα προόδου».

Πηγή: sportfm.gr