Την περίπτωση του Πάμπλο Κοντρέρας έχει εξετάσει ο Παναθηναϊκός, ενώ την ίδια ώρα στη Χιλή υποστηρίζουν ότι άμεσα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα ανακοινωθεί από την Κόλο Κόλο!

Συγκεκριμένα, η SportDay αναφέρει ότι οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε 600.000 ευρώ για να απαντήσει θετικά. Ωστόσο, το «τριφύλλι» δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει τόσα χρήματα στον Χιλιανό αμυντικό.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα elhincha.cl έγραψε: «Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απαντάει την Παρασκευή στο αν θα γίνει ο αρχηγός στην άμυνα της Κόλο Κόλο. Η αποχώρηση του Σκότι κάνει άμεση την ανάγκη για στόπερ».

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, σύντομα να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει ελεύθερος. Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ έχουν εκδηλώσει ο Παναιτωλικός και η Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ πρόσφατα μπήκε στην «κούρσα» και η Ραπίντ Βουκουρεστίου!

Στις 30 Δεκεμβρίου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν άδεια οχτώ ημερών μετά την τελευταία «υποχρέωση» που είχαν για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Ο επόμενος αγώνας του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι στις 4 Ιανουαρίου κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τούμπα για τη Σούπερ Λίγκα.

Πηγή: sportfm.gr