Μέχρι αύριο θα αποφανθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για το αν το νέο πριγκιπικό ενδιαφέρον είναι πραγματικό ή όχι. Οι δικηγόροι του εξετάζουν τα έγγραφα που έλαβαν από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών, θα ενημερώσουν τον «Τζίγγερ» κι εκείνος θα κρίνει αν αξίζει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ενδιαφέρον ή θα βάλει τέλος σε αυτή την ιστορία προτού εξελιχθεί σε κακόγουστο σίριαλ όπως το ενδιαφέρον (;) του Αλ Σαούντ. Στο μεταξύ, συνεχίζονται τα σενάρια περί έλευσης… πριγκίπων και εκπροσώπων τους στην Ελλάδα, δίχως να επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Για… καλές γιορτές
Να βγάλει δίχως εκπλήξεις την υποχρέωση της πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ θέλει ο Παναθηναϊκός. Στον τελευταίο τους αγώνα για το 2011 και πριν τις γιορτές, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης (14:00) και καλείται να πάρει το εισιτήριο παρά τις απουσίες και τις αλλαγές.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προφυλαχθεί από την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και στον πάγκο θα βρίσκεται και πάλι ο Ζοσέ Γκόμες. Για το ματς δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Σεμπαστιάν Λέτο, που αναχώρησε χθες για την Αργεντινή, όπου θα περάσει τις γιορτές, αλλά και οι τραυματίες Νίνης, Τοτσέ και ο ανέτοιμος Χριστοδουλόπουλος. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και αναμένεται από την αρχή να αγωνιστούν οι Καρνέζης, Βύντρα, Βιτόλο, Καραγκούνης, Μαυρίας και Ρούντολφ. Όσοι αποκλειστούν από την αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα, θα μπορούν να αρχίσουν από τώρα διακοπές.

Δύσκολα φεύγει ο Μπουμσόνγκ
Αγγλικό δημοσίευμα έφερε τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο στόχαστρο της Άστον Βίλα. Πάντως ο Γάλλος αμυντικός είναι δύσκολο να αποχωρήσει μεσούσης της περιόδου, αφού έχει το παιδί του στο σχολείο. Υπενθυμίζεται ότι δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2013.

Πηγή: sportfm.gr