Αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Άρη (5/11) ο Τζαμέλ Αμπντούν αφού δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στην μέση, με συνέπεια να προφυλαχθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του ούτε τον Φρανσίσκο Γέστε, αλλά ούτε και έναν παλιό γνώριμο των «κίτρινων», τον Χαβίτο.

Η φθηνή ήττα (1-0) από την Ντόρτμουντ στην Γερμανία αποτελεί παρελθόν για τους Πειραιώτες, οι οποίοι σκέφτονται μονάχα πως θα φύγουν με το «διπλό» από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σκέψεις του «τσινγκούρι» για την ενδεκάδα αναμένεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις, ιδιαίτερα στην άμυνα. Ο Μανιάτης είναι πιθανό να ξεκινήσει δεξί μπακ (ο Τοροσίδης δεν μοιάζει απόλυτα έτοιμος να ριχτεί στην μάχη), ο Χολέμπας θα επιστρέψει στο αριστερό με τον Μαρκάνο να κάθεται στον πάγκο, κατά πάσα πιθανότητα ο Μακούν θα πάρει ξανά φανέλα βασικού στα χαφ (αντί του Φέισα), ενώ για τα άκρα «σίγουρος» είναι μόνο ο Μιραλάς.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Όσοι έμειναν πίσω (Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Αμπντούν, Φουστέρ και Γέστε) θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Πηγή: sport-fm.gr