Βελτιωμένος σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ θέλει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μαρούσι για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 (Κυριακή 30/10, 12:30). Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος συμπλήρωσε ότι απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση.

«Πρέπει να δείξουμε πρόοδο, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και έχουμε μόνο αυτό στο μυαλό μας, όχι τη δυναμικότητα του αντιπάλου», είπε ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Το Μαρούσι θα έλθει στο ΣΕΦ, χωρίς άγχος και για αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα».

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγέλλης Αγγέλου, σχολίασε για το επικείμενο ματς με τον σύλλογο των βορείων προαστίων:

«Αυτό το παιχνίδι είναι η αρχή της προετοιμασίας μας, ενόψει τριών εκτός έδρας αγώνων, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του Αμαρουσίου, τη δεδομένη στιγμή, τους σεβόμαστε και θα δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή. Η ταχύτητα σε επίθεση και άμυνα, είναι πολύ σημαντική για εμάς και πρέπει κάθε παιχνίδι να δουλεύουμε προς την εμπέδωση αυτής της φιλοσοφίας».

Πηγή: sport-fm.gr