«Παρών» φώναξε στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Φραν Γέστε.

Ο Γιάννης Μανιάτης βρισκόταν τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων πράγμα που προβλημάτιζε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ειδικότερα επειδή ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ και δεδομένης της απουσίας του Τοροσίδη. Ο Έλληνας αμυντικός, όμως πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και πλέον, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Εξάλλου στο μυαλό του Βάσκου τεχνικού ήταν μια λύση του Μανιάτη και μια άλλη του Μοντεστό. Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο Έλληνας πρώην παίκτης του Πανιωνίου, τότε ο Κορσικανός αμυντικός θα μετατεθεί στη μεσαία γραμμή πλάι στον Ορμπάιθ και τον Ιμπαγάσα. Περισσότερα θα φανούν πάντως τις επόμενες ημέρες.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Φέισα και Γέστε. Επόμενο ραντεβού των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη τις 18:00.

Πρόστιμο για Γέστε

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την ΠΑΕ ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός κλήθηκε σε απολογία τόσο για την επέμβαση που έκανε στο γόνατο χωρίς να ειδοποιήσει την ΠΑΕ αλλά και για παράβαση ωραρίου πριν από αυτήν.

Πηγή: sportfm.gr