Εξελίξεις για τη μεταγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου αναμένεται να υπάρξουν μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Πανσερραϊκό και αν τελικά ρίξει τις αρχικές του απαιτήσεις ο Πέτρος Θεοδωρίδης είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ο Έλληνας χαφ.

«Υπάρχουν διαπραγματεύσεις και μετά τη Μακάμπι θα γνωρίζουμε περισσότερα» διέρρεε από την πλευρά της ομάδας των Σερρών. Τα «λιοντάρια» αξίωναν αρχικά 500.000 ευρώ, ποσό που δεν έδινε σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός, αν και πλέον φαίνεται οι απαιτήσεις τους να έχουν πέσει στις 300.00 ευρώ περίπου συν τον Λεοντίου. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν τον 20χρονο χαφ, χωρίς απαραίτητα να μετακομίσει από φέτος στην Παιανία, αλλά να παραμείνει για έναν χρόνο ως δανεικός στον Πανσερραϊκό.

«Το θέμα το χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρεται πραγματικά ο Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω. Κοιτάω τη δουλειά μου κι αν είναι να γίνει η μεταγραφή, θα είναι φυσικά ό,τι καλύτερο για μένα» τόνιζε στο οικογενειακό του περιβάλλον ο Ανάκογλου.

Σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση θα παίξει και η κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πανσερραϊκός, αφού σε περίπτωση που πάει τελικά στη Football League ο 20χρονος μέσος είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό και μάλιστα για να πάρει ευκαιρίες από τον Φερέιρα.

Πίεση από την αρχή
Τον απόλυτο αιφνιδιασμό θέλει να πετύχει κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός. Για να το πετύχει αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να πιέζουν από το πρώτο λεπτό ώστε να μπορέσουν να σκοράρουν νωρίς και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να πετύχουν το… θαύμα της πρόκρισης.

Αγωνιστικά, Τοτσέ, Λέτο και Κουίνσι θα είναι η επιθετική τριπλέτα, ενώ Ζέκα και Νίνη θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, με τον Κατσουράνη πίσω τους, ώστε να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στην κυκλοφορία της μπάλας το «τριφύλλι» και να απειλεί με περισσότερους ποδοσφαιριστές την αντίπαλη εστία.

Στην άμυνα, ο Τζόρβας δεν φαίνεται να χάνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο να είναι η τετράδα μπροστά του, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη της χρησιμοποίησης του πιο επιθετικού Σεϊταρίδη.

Πηγή: sportfm.gr