Να καταβάλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια κατά την διάρκεια των προπονήσεων επί σλοβενικού εδάφους έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη με την επιστροφή της στην Ελλάδα, ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος.

Ο προπονητής της Ένωσης, όπως συνηθίζει στις τελευταίες προπονήσεις, φώναξε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος και τους μίλησε. Ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια και σοβαρότητα, προκειμένου το «χτίσιμο» να ολοκληρωθεί στην Σλοβενία και η ομάδα να επιστρέψει στην Ελλάδα στο καλύτερο δυνατό σημείο.

«Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ κουρασμένοι και ότι έχει εξαντληθεί. Οι προπονήσεις είναι σκληρές και δυνατές. Σας το είχα πει πως αυτές οι μέρες θα είναι πολύ δύσκολες και επίπονες. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου όμως. Μένουν ακόμα λίγες μέρες και θα πρέπει να φορτσάρουμε ακόμα περισσότερο», είπε αρχικά ο Χιμένεθ και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Εδώ γίνεται όλη η δουλειά και θέλω να βλέπω σοβαρότητα. Περιμένω από όλους περισσότερη δουλειά το επόμενο διάστημα. Μένουν ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια. Σε αυτά τα ματς θέλω να βλέπω τα πράγματα που έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής και ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα δύο. Τη δουλειά που κάνουμε εδώ να την βγάζουμε και στο γήπεδο».

Πηγή: sportfm.gr