Ο Παναθηναϊκός περνάει στην αντεπίθεση και ετοιμάζεται να κτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν, δίχως να υπάρξουν άλλες απώλειες. Γι αυτό και ξεκινούν με την ανανέωση των συμβολαίων με τον Κώστα Τσαρτσαρή και τον Στράτο Περπέρογλου. Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του Ζοτς…

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες συζητήσεις που έγιναν με τους δύο παίκτες, διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα. Υπήρχε εκατέρωθεν διάθεση για συνεργασία και το συμπέρασμα που βγήκε ήταν πως και οι δύο θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Επί της ουσίας Τσαρτσαρής και Περπέρογλου βρίσκονται πολύ κοντά στο να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης και ίσως τις επόμενες ώρες να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις από την ΚΑΕ.

Υπάρχει κατ’ αρχάς συμφωνία και απομένει να ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρες. Οταν γίνει αυτό, θα προχωρήσει και στις υπογραφές των συμβολαίων, δύο παικτών που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στο κορμό του Παναθηναϊκό. Κάτι που σημαίνει ότι οι απώλειες πιθανότατα θα σταματήσουν τους Νίκολας και Φώτση. Κι αν γίνει αυτό, τότε οι πράσινοι θα διατηρήσουν σημαντικό μέρος της δύναμής τους και στη συνέχεια θα κάνουν τα πάντα για να ενισχυθούν.

Ποιοι είναι οι προφανείς στόχοι του Παναθηναϊκού; Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Πατ Καλάθης από την ελληνική αγορά και ο Τζέιμς Ουάιτ από την ευρωπαϊκή. Αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζοτς έχει βάλει κι άλλους παίκτες στο στόχαστρό του, δίχως να απαιτούντα μεγάλα οικονομικά ποσά για την απόκτησή τους. Αλλωστε είναι ο ιδανικός για να δημιουργεί νέους αστέρες.

πηγή: superbasket