Μεταγραφικό… πακέτο ετοιμάζεται να ανοίξει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Κώστα Καπετάνο και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα να κληθεί ο 27χρονος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, να υπογράψει συμβόλαιο. Παράλληλα έγινε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Μανώλη Παπαστεριανό, αλλά ο 24χρονος μέσος του Ηρακλή ζήτησε μικρή προθεσμία. Φήμες θέλουν τον παίκτη να είναι στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού.

«Βλέπει» Αργεντινό φορ

Μία πολύ καλή και συνάμα αρκετά προσιτή λύση από την Αργεντινή για τη θέση του σέντερ φορ εξετάζουν στον Άρη. Στοιχεία για την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά φαίνεται πως έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Ιβάν Μπολάδο. Ο 22χρονος Ισπανός καλύπτει απόλυτα τον Σάκη Τσιώλη, αλλά το υψηλό του κασέ σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό από ομάδες της Ισπανίας που υπάρχει για την απόκτησή του, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες.

Αρχίζουν οι αποχωρήσεις

Τη συνεργασία τους με τον Άρη αναμένεται να λύσουν εντός της ημέρας οι Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Κριστιάν Πορτίγια. Ο Λιθουανός εξτρέμ φέρεται να έχει πρόταση από την Ίντερ Μπακού, ενώ ο Ισπανός μέσος δεν έχει αντίρρηση να αποχωρήσει, αφού είναι εκτός πλάνων. Εξάλλου, σήμερα θα γίνει ραντεβού με τον Κάρλος Τόχα στον οποίο θα προταθεί μείωση αποδοχών, καθώς οι 330.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν για την ερχόμενη σεζόν κρίνεται ποσό απαγορευτικό. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Κώστα Μενδρινού, θα ξεκαθαρίσει μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε προ ημερών. Ο 26χρονος μέσος πήγε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ συνοδευόμενος από τον Αλέξη Κούγια και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Άρη.

Πηγή: sport-fm.gr