Εξαιρετικές προσθήκες για την ΑΕΚ χαρακτήρισε μέσω της «SportDay» τους Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος ο Ρομπέρτο Αρότσα, ρεπόρτερ της Σεβίλλης για την εφημερίδα «ABC de Sevilla».

«Είναι δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τη σχολή της Σεβίλλης, όπως τόσοι και τόσοι που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, και θέλουν να ψάξουν στην Ελλάδα αυτό που δεν τους επέτρεψαν στη Σεβίλλη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Χοσέ Κάρλος, τον οποίο πολλοί παρομοίαζαν με τον Χεσούς Νάβας, όταν έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, και ο Κάλα, με αυτοκυριαρχία και προσωπικότητα στη ζώνη της άμυνας, θα έχουν την ευκαιρία με τον μεγάλο δάσκαλό τους, τον Μανόλο Χιμένεθ.

Είμαι χαρούμενος και με τους τρεις. Γνωρίζω καλά ότι ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης γνωρίζει καλά πώς να πάρει το 100% και από τους δύο. Το γνωρίζω γιατί και οι δύο έχουν ποιότητα και γιατί δεν πρόκειται να βρουν μεγαλύτερο κίνητρο από το συναπάντημά τους με τον Χιμένεθ».

Για τον Χουάν Κάλα είπε: «Παρά την ηλικία του, είναι γεννημένος για να είναι ηγέτης. Δεν του αρέσει να χάνει ποτέ. Είναι νικητής κι αυτό θα του επιτρέψει πολύ γρήγορα να κερδίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Χοσέ Κάρλος, από την πλευρά του, κατέχει την τέχνη των ταυρομάχων. Αδύνατος και θρασύς, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα τους εκπλήξει με το κάθετο κι απρόβλεπτο παιχνίδι του».

Πηγή: sport-fm.gr