Την απόφαση που θα παρθεί στη συνάντηση που θα έχουν οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Ζήσης Βρύζας, οικογένεια Σαχπατζίδη και Βασίλης Φλωρίδης περιμένει ο Λάζλο Μπόλονι, για να δει τι οικονομικές δυνατότητες θα έχει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Αν τελικά μπουν χρήματα, ο Ρουμάνος θα κινηθεί για τον Νταβίντ Ρόζεναλ, ο οποίος αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του για το κέντρο της άμυνας.

Ο σέντερ μπακ της Λιλ έχει φορέσει τις φανέλες των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπριζ, Αμβούργου, Λάτσιο και Νιούκαστλ και μπορεί να προσθέσει εκτός από δύναμη και εμπειρία. Το κασέ του κυμαίνεται από 400.000-500.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που λεφτά… δεν θα υπάρχουν, το πιθανότερο είναι να γίνει στροφή προς τον Ζουέλα.

Με απόντες η «πρώτη»

Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν θα έχουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά». Από τη συγκέντρωση που θα γίνει στις 18:00, απών θα είναι σίγουρα ο Πάμπλο Κοντρέρας αφού βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Χιλής ενόψει Κόπα Αμέρικα, αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει πάρει μερικές μέρες παραπάνω άδειας, λόγω της εγχείρισης που έκανε στο γόνατο. Το «παρών» ίσως δεν δώσει και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, παίρνοντας και αυτός λίγο παραπάνω χρόνο άδειας.

Πηγή: sport-fm.gr