Ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει να ηγείται της άμυνας της ΑΕΚ για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Ο 35χρονος αμυντικός παρότι είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης προτάσσοντας το συναίσθημα.

Έτσι μετά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, η «Ένωση» διατηρεί στις τάξεις της και τον «Κολοσσό», δύο παίκτες που εγγυώνται το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και με μεγάλη αγωνιστική προσφορά. Για του λόγου το αληθές, ο πολύπειρος αμυντικός την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, έξι εμφανίσεις στο Europa League και ισάριθμες στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ της πρόκρισης στον ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με τον Δέλλα να παραμένει, τον Μπουγαΐδη να αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον, τον Χουάν Κάλα να… έρχεται κι εφόσον ο Κώστας Μανωλάς διατηρηθεί στην ομάδα, η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν ακόμη στόπερ, με τον Ρούμπεν Πουλίδο του Αστέρα Τρίπολης να αποτελεί βασική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ.

πηγή: sportfm