Μετά την κάλυψη της θέσης του βασικού τερματοφύλακα με τον Φράνκο Κοστάνσο, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση αριστερού μπακ και κεντρικού μέσου, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ το ταχύτερο δυνατό και να είναι όλοι οι νεοαποκτηθέντες στη διάθεση του προπονητή του με την έναρξη της προετοιμασίας τον επόμενο μήνα.

Οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Βαλενσιέν θα μπουν στο τελικό τους στάδιο, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να μάθουν ακριβώς τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας για τον Κάρλος Σάντσες και να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Αν βέβαια ζητηθεί κάποιο υπέρογκο ποσό είναι πολύ πιθανό να αναζητηθεί άλλη λύση, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό μεγαλύτερο από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η περίπτωση του Γέστε της Αλ Ουάσλ επανήλθε στο προσκήνιο και δεν είναι απίθανό να κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτησή του, από τη στιγμή που αποτελεί έναν παίκτη που εκτιμά ο Βαλβέρδε και θα ήθελε να έχει στην ομάδα του. Άλλωστε οι δύο άνδρες έχουν και κοινή θητεία στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ ο Ισπανός μέσος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του τεχνικού του Ολυμπιακού και πέρυσι.

Οι μπακ

Αναφορικά με τη θέση του αριστερού μπακ, πρώτος στόχος είναι ο Πουντίλ, με τον Ιβάν Μαρκάνο να ακολουθεί, αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο, με τον Ισπανό να λογίζεται ως λύση για το κέντρο της άμυνας. Το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για τον παίκτη της Βιγιαρεάλ από την Οσασούνα δεν φαίνεται να ανησυχεί τους διοικούντες των Πειραιωτών, με τα ισπανικά ΜΜΕ να χρίζουν την ελληνική ομάδα φαβορί για την απόκτησή του.

Ο δεύτερος πορτιέρο

Ο δεύτερος τερματοφύλακας, ο οποίος θα αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Φράνκο Κοστάνσο, δεν επείγει προς το παρόν για τον Ολυμπιακό, αφού προέχουν οι μεταγραφές στις θέσεις που «πονάει». Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο πορτιέρο που θα συμπληρώσει την τριάδα του ρόστερ θα προκύψει από τη Σούπερ Λίγκα. Πρώτο φαβορί εξακολουθεί να παραμένει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον Έλντιν Γιακούποβιτς να ακολουθεί. Στου Ρέντη παρακολουθούν και την περίπτωση του Σεμπάστιαν Σάχα στην ΑΕΚ, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, αν δεν τα βρει με την «Ενωση».

Πηγή: sport-fm.gr