Στο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους άπαντες στην ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα τελείωσε μετά το 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, τα πλέι οφ αργούν και η ευκαιρία για τίτλο είναι μεγάλη.

Τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στις 30 Απριλίου σκέφτονται από τώρα στην ΑΕΚ, αφού από τη μία τα πλέι οφ έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να αρχίσουν, ενώ από την άλλη υπάρχει η ευκαιρία να σταματήσει η λειψυδρία σε τίτλους. Επί της ουσίας, αν η «Ένωση» στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας, η χρονιά μόνο αποτυχημένη δεν θα είναι και όλα τα θέματα πλέον θα ξεκινούν από νέα βάση. Ο αγώνας, βέβαια, στο ΟΑΚΑ είναι σε δύο εβδομάδες περίπου, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ, θέλει πρώτα απ’όλα να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές του και κατόπιν να τους προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος» αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στον τελικό του Κυπέλλου, αν δεν προκύψει κάτι στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, αφού και ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος αποχώρησε από τον χθεσινό αγώνα με κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο, ωστόσο, η αρχική εκτίμηση είναι καθησυχαστική, αν και η ακριβής κατάσταση του παίκτη θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

«Καίει» το διοικητικό

«Φως» για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ ψάχνουν να βρουν η διοικούντες την ομάδα, η οποία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Τόσο οι νυν (Αδαμίδης, Παππάς, Νοτιάς), όσο και πρώην (Στράτος, Έρτσος, Κασσαβέτης, Αγγελόπουλος) παράγοντες προσπαθούν να λύση για το ιδιοκτησιακό-διοικητικό θέμα που ταλανίζει το σύλλογο, χωρίς να έχουν αποφέρει καρπούς οι κόποι τους. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, από την πλευρά του, έχει θέσει μία βασική προϋπόθεση προκειμένου να σκεφτεί σοβαρά να επανέλθει: να αποπληρώσουν οι μέτοχοι που ξεκίνησαν το 2004 τα χρέη που δημιουργήθηκαν. Ωστόσο, πέραν του Παππά, ο οποίος δέχεται να πληρώσει το ποσό που του αναλογεί, αρκεί να φύγει, δεν έχει βρει ανταπόκριση.

– Μαροκινό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ζαουάντ Ζαϊρί του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι είναι μια προσιτή περίπτωση για τους «κιτρινόμαυρους», μια και οι ετήσιες απολαβές του δεν ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ, ποσό που συμβαδίζει με το πλαφόν που έχουν βάλει οι «κιτρινόμαυροι» για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr