Να ξεχάσουν το ταχύτερο δυνατόν, οι παίκτες της Κάχα Λαμποράλ, την ήττα στο τρίτο ματς κόντρα στη Μακάμπι, τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Επίσης, ο Μαυροβούνιος τεχνικός εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα.

«Δεν είναι ώρα για κλάματα. Είναι ώρα να παλέψουμε, γιατί έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Η σειρά μπορεί να είναι στο 2-1, αλλά δεν θα πρέπει να κοιτάμε άλλο το τέταρτο παιχνίδι, καθώς το επόμενο θα είναι εντελώς διαφορετικό. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και ό,τι όλα είναι στο χέρι μας. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα που έχουμε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό το πρόβλημα είχαμε σε τρία παιχνίδια», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του ο Σαν Εμετέριο είπε: «Το τρίτο παιχνίδι ήταν δύσκολο για εμάς, καθώς μας “έκατσε” άσχημα μετά το τέλος του. Όμως, έχουμε καιρό να δούμε τα ελαττώματά μας, από αυτό το ματς. Θα πρέπει να το ξεχάσουμε τώρα και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο, με καλή ψυχολογία, αλλά και να πιάσουμε τα υψηλά στάνταρ στην απόδοσή μας».

Πηγή: sportfm.gr