Οι συζητήσεις για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας κουβεντιάζουν πλέον για τον ποιόν εκ των Γκούτι, Νεκουνάμ θα κάνουν την πιο μεγάλη προσπάθεια για να τον κλείσουν. Είναι σαφές πως στον Ολυμπιακό και ξέρουν πολύ καλά την αξία του Γκούτι αλλά και γνωρίζουν το πόσο μεγάλο όνομα είναι.

Το γεγονός όμως ότι υπήρξαν αλλά και υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες στο να μπορέσουν να κλείσουν τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης τους κάνει να κοιτάζουν ξανά την περίπτωση του Γιαβάντ Νεκουνάμ, που και αυτή όμως έχει τα εμπόδιά της.

Μπορεί ο μέσος της Οσασούνα να μην είναι ένα σούπερ όνομα, ωστόσο θεωρείται αλλά και είναι ένας ικανότατος παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Επίσης είναι νεότερος του Γκούτι ενώ είναι σαφώς καλύτερος ανασταλτικά.

Όπως και να ‘χει οι σχετικές επαφές ανάμεσα στους παράγοντες του Ολυμπιακού αλλά και το τεχνικό τιμ εξακολουθούν να υφίστανται σε καθημερινή βάση. Στο λιμάνι δεν θέλουν πλέον να χάνουν άλλον χρόνο και ο στόχος είναι να φτιαχτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται το καλύτερο δυνατό ρόστερ.

Πηγή: gazzetta.gr