Μετράει τις πληγές του ο Ολυμπιακός έπειτα από την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με την Ξάνθη, στο οποίο δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μιραλάς που αποβλήθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση αλλά πιθανότατα και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που γύρισε «λαβωμένος» από την Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας αμυντικός δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής αφού επέστρεψε τραυματίας στον Πειραιά. Η διάταση στο γαστροκνήμιο που υπέστη δεν του δίνει πολλές πιθανότητες να συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Εκτός του Αβραάμ, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα υπολογίζει και τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Ο Βέλγος επιθετικός υποβλήθηκε σε καθαρισμό στο μάτι από τα θραύσματα του γυάλινου μπουκαλιού, το οποίο τον χτύπησε και η κατάσταση του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία.

Σήμερα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό, με την προετοιμασία για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Σουπελίγκας κόντρα στην Skoda Ξάνθη ν’ αρχίζει ουσιαστικά αύριο.

Πηγή: sportfm.gr